VUČIĆ OTVORENO O ĐILASU: Toliko mi je ta priča ODVRATNA, zar SILEDŽIJE da nam drže predavanja kako da se ophodimo prema damama?

Autor: Republika.rs

Vesti

27.04.2021

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas u Pukovcu nakon revakcinacije, odgovarajući na pitanje o tome zbog čega su izostale reakcije na optužbe žene Dragana Đilasa o tome da ju je tukao, dok se komentarišu optužbe na račun Dragana Markovića Palme, rekao da nadležni organi treba da rade svoj posao i da mu je cela priča odvratna

RepublikaFoto: Printscreen
Aleksandar Vučić

- Žao mi je što sam video coktanje pojedinih dama. Zamislite da je neko od nas tukao ženu, bilo koju, dizali bi ustanak. Mislim da su građani Srbije sve odlično razumeli, rekao je Vučić i dodao:


- Moj odgovor na pitanje o Draganu Đilasu jeste da nadležni organi treba da rade svoj posao. Ja stvarno ne mogu da se bavim predstavama za javnost, suviše ozbiljnog posla imamo, mnogo toga moramo da radimo i gradimo. Toliko mi je ta cela priča odvratna, posebno kada vam siledžije drže predavanja o tome kako i na koji način treba da se ophodite prema damama, onda stanete, okrenete se i otputujete negde. Otputovah u Gadžin Han, sve najbolje vam želim, srećan rad - rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

27.04.2021 17:09

Samo Djilasovo ponasanje govori o njemu!

Ivana

27.04.2021 17:10

Po Djilasovom ponasanju na konferencijama se vidi koliko je bahat!