(VIDEO) Vučić: Ključna stvar u non-pejperu je UŽASNA za Srbe!

Autor:

Vesti

27.04.2021

10:16 >> 10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Pukovac i Gadžin Han, a u ambulanti u Pukovcu je primio drugu dozu vakcine.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Vučić je zaposlenima u ambulanti poklonio cveće, nakon čega je primio drugu dozu Sinofarm vakcine.

- Ja mislim da je najvažnije da se ljudi vakcinišu i žao mi je što veliki broj njih nije - poručio je on.

Vučić se nakon vakcinacije obratio novinarima.

- Zamolio bih vas da se svi vakcinišete, ne samo da ništa ne boli već time samo spasavate nečije živote, i ništa ne može da vam se dogodi. Molim vas da budete pažljivi prema drugim ljudima, da brinemo posebno o najstarijima i deci - kazao je on.

Vučić je nagalsio da Srbija ima vakcine na raspolaganju i da to "blago" treba da koristimo.

- U svim zemljama se guraju da prime vakcinu, samo kod nas je problem zato što postoje lude glave koje objašnjavaju da vakcine nisu dobre i da će nešto da se dogodi - dodao je on.

Vučić je istakao da vakcine spašavaju živote i naveo lični primer, svoje majke, koja, da nije primila prvu dozu, nakon koje se zarazila, ne bi imala šanse da preživi.

- Uzeo sam taj lični primer kako biste razumeli značaj vakcina, da spasavate svoje roditelje, braću, sestre, supružnike. Naš cilj je da razgovaramo o ekonomiji, putevima, prugama, radu fabrika, a ne možemo ako ćemo da imamo veliki broj zaraženih, a ako se ne vakcinišemo - kazao je on.

Vučić je prokomentarisao i "non-pejper" koji je objavila prištinska Koha.

Taj "non-pejper" je sastavljao neko ko je mnogo pametniji i lukaviji od mene. Vidim da svi demantuju, ali mi je više briga zadao ovaj drugi "non-pejper" nego prvi, zato što ga je pisao neko ko je mnogo pametan. Ključna stvar je priznanje Kosova koja je užasna za Srbe. Taj koji je to pisao je fantastično upućen - naveo je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Ana

27.04.2021 10:29

Kako lepo, odusevljena sam Vucicevim dolaskom u ovo maleno selo, gradjani su prezadovoljni, Vucic je covek iz naroda i vole ga i postuju

Danica Pikula

27.04.2021 10:31

Svi treba da damo svoj doprinos u ovoj borbi koja vec predugo traje kroz postovanje mera i vakcinaciju i da se sto pre uspemo vratiti normalnom toku zivota

Bojana

27.04.2021 10:49

Vakcinacijom biramo zdravlje i povratak normalnom životu. Vakcina ima, iskoristimo tu privilegiju.

Una

27.04.2021 10:56

Srbija je vise nego spremna usla u ovu krizu zvana korona, vise nego neke EU.