Pomogli smo im u jeku pandemije, a sada nam ZABIJAJU NOŽ U LEĐA: Svetska sila smatra da tzv. Kosovo zaslužuje VIZNU LIBERALIZACIJU

Autor:

Vesti

26.04.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikada nećemo zaboraviti gest prijateljstva Srbije tokom pandemije korona virusa", izjavio je prošle godine šef italijanske diplomatije Luiđi Di Majo, nakon što je naša zemlja u jeku pandemije donirala medicinsku opremu Italiji. Ali, čini se da je ipak zaboravio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Naime, ministar spoljnih poslova Italije Luiđi Di Majo smatra da je tzv. Kosovo ispunilo sve kriterijume i da zaslužuje liberalizaciju viznog režima, saopštio je danas italijanski ambasador u Prištini Nikola Orlando.



- Na međuparlamentarnoj konferenciji koju je organizovao predsednik italijanskog Odbora za spoljne i EU poslove Pjero Fasino, Di Majo je zatražio je od Evrope da podrži zapadni Balkan, nakon brojnih zamornih pregovora, konkretnom perspektivom integracije - napisao je Orlando na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading