MLADIĆ: ARKAN MI JE UBIO ĆERKU

Autor: Republika

Vesti

23.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ćerku ste mi ubili, onakvo dete... Dali ste Arkanu da je ubije! Ovim rečima, hrapavim glasom punim tuge i ne krijući suze, koje su tekle u potocima, srpski general Ratko Mladić prosuo je u lice zatvorskih čuvara najbolniju istinu svog života. Misteriju smrti svoje mezimice Ane, koja je tragično nastradala 24. marta 1994, kako saznaje Srpski telegraf, Mladić je otkrio neposredno pred odlazak u Hag.

RepublikaFoto: youtube.com/belgrade26
Ratko, Bosa i Ana iz srećnih dana

Da sumnje generala nisu daleko od istine, koja se potpuno razlikuje od zvanične verzije o samoubistvu, potvrđuje i bivši šef beogradske policije Marko Nicović, koji otkriva da je zla krv između Mladića i Arkana dugo kolala, te da nije isključeno da je kralj srpskog podzemlja na najsuroviji mogući način servirao svoju osvetu generalu.

- Mladić je bukvalno proterao Arkana iz Bosne! Vezanog kao džukelu u prikolici kamiona, preterao ga je preko Drine i rekao mu: "Nemoj da ti je palo na pamet da si više ikad kročio u RS". To zaista više nikad nisu uradili ni Arkan ni njegovi ljudi. Nije isključeno da je Željko iz osvete i povređene sujete udario Mladića tamo gde će najviše da ga boli i ubio mu ćerku - kaže Nicović za Srpski telegraf.

Šta smo još ekskluzivno saznali o ubistvu Ratkove ćerke? 

Šta se događa da ubistvom u Pančevu? 

Koja kafa nas truje? Šta ima novo u Zadruzi i na estradnom nebu? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja saznajte u izdanju Srpskog telegrafa za 24- novembar 2017. godine, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Izdanje Srpskog telegrafa za 24. novembar 2017. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anonimno

02.12.2017 18:00

Nemate vi blage veze ko je Ratko Mladić?!