VUČIĆ NA OTVARANJU KOREJSKE FABRIKE: Mi ćemo se boriti za vaš dugoročni ostanak u našoj zemlji I želimo vam veliki profit

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.04.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobro mesto za ulaganje i korejska kompanija “Kyungshin Cable”, koja je danas otvorila fabriku u Smederevskoj Palanci, izborom naše zemlje, u konkurenciji više zemalja, nije pogrešila, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC
Aleksandar Vučić

On je, na ceremoniji otvaranja fabrike, koja će do kraja 2022. Zaposliti 700 radnika, istakao da će ta kompanija mnogo doprineti Podunavskom okrugu, Smederevskoj Palanci, Velikoj Plani, celoj Srbiji.

Zahvalio je korejskom ambasadoru na pomoći i podršci, i izrazio uverenje da će u narednom periodu biti još korejskih investicija.

Srbija je, poručio je, dobro mesto za ulaganje, a Južna Koreja zemlja od koje možemo mnogo da naučimo, jer je za poslednjih 30 godina, postala “azijski tigar”, čudo, I podigla se iz pepela, tako da možemo da se ugledamo na njih, njihovu posvećenost, navike.

- Pored Albanije, Bugarske I Turske, izabrali ste Srbiju I niste pogrešili. Mi ćemo se boriti za vaš dugoročni ostanak u našoj zemlji I želimo vam veliki profit. Verujem da, kada budete širili proizvodnju, nećete ni razmišljatoi o drugim zemljama, jer mi želimo da budemo partneri i u narednom periodu - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ruzica

24.04.2021 11:35

Svaka cast na otvaranju jos jedne fabrike.

Mina

24.04.2021 15:58

Srbija je mesto pogodno za ulaganje, Koreja je to prepoznala. U godinama koje dolaze, nadamo se da ćemo slediti uspeh, marljivost, rad, trud Koreje.

Ivana

24.04.2021 17:05

Hvala našem predsedniku Vučiću koji se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.Srbija je na pravom putu razvoja.

Jecaa

24.04.2021 17:43

Raduju me nova radna mesta koja se otvaraju u celoj Srbiji a ne samo u Beogradu