TAMARA GRUJIĆ PRIVEDENA NA KOSOVU? Oglasila se novinarka i otkrila šta se dešava

Autor:

Vesti

18.04.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji javljaju da je Tamara Grujić, novinarka serijala "Sa Tamarom u akciji",privedena sa članovima ekipe u Vučitrnu, međutim, ona je izjavila to nije istina.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

- Nije istinita informacija. Na gradilištu sam, slabo vas čujem od radova, a i u romingu sam. To nije istina - rekla je Tamara za Telegraf.rs.

 

Podsetimo, Tamara u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju realizuje projekat obnove nekoliko kuća za socijalno ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji. U sklopu tih aktivnosti danas je želela da u Vučitrnu snimi Most braće Vojinovića i stari grad Kaljaju.

Inače, mediji su preneli informaciju da Tamaru i članove njenog tima policija već nekoliko sati drži u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo već su snimali nekoliko javnih lokacija za  potrebe emisije.

RepublikaFoto: Tanjug
Petar Petković

I direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković se oglasio saopštenjem kojim zahteva da im se omoguću da nesmetano rade svoj plemeniti posao.

- Očigledno je da u Prištini žele da zataškaju pravu istinu o teškom životu Srba u našoj južnoj pokrajini i da s tim ciljem neće prezati ni od primene ovakvih metoda zastrašivanja. Nedopustivo je da medijski radnici budu mete bilo čije politike i neophodno je da im se omogući da bez smetnje i opstrukcije obavljaju svoj posao - zaključuje u saopštenju Petar Petković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

18.04.2021 23:13

Недају јој шиптари да поправља српске куће на Косову и Метохији. Ето то се дешава.