POTPUNO JE NEVAŽNA! Vučić BRUTALNO odgovorio Mariniki Tepić: Neću da se obazirem na ženu koja je od kokošaka u Moroviću videla drogu

Autor:

Vesti

17.04.2021

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u emisiji "Fokus" na B92 rekao da "neće da se obazire na ženu koja je od kokošaka u Moroviću videla drogu".

RepublikaFoto: Printscreen/B92
Aleksandar Vučić

Vučić je to izjavio pošto mu je prethodno emitovan video-snimak govora u skupštini Marinike Tepić koja je optuživala Srbiju za "genocid" u Srebrenici.

- Potpuno je nevažna - rekao je Vučić.

Na pitanje kako je moguže da ovde postoji bilo ko ko želi da optuži naš narod za genocid predsednik je rekao:

- Stravičan zločin se dogodio u Srebrenici i nemojte da mi zbog nekih drugih stvari zaboravimo da pokažemo pijetet prema žrtvama. Ja moram da kažem da je to jeziv zločin. Oko pravnih terminologija, to moram da naglasim, to je druga stvar. Vidite da je u pitanju politika i etiketiranje jednog dela naroda, ali to je najviše dolazilo iz Beograda. Postoji ta potreba za dodvoravanjem zapadnim ambasadama jer mislite da će vas oni dovesti na vlast - rekao je predsednik i naglasio da on to primećuje čak i u svojoj stranci.

- S druge strane postoji taj autošovinizam jer tako ćeš pokazati internacionalizam i kosmopolitizam. Treća stvar je koristoljublje, a četvrto u “krugu dvojke” to je socijalna prihvatljivost. Ako govorite protiv srpskog naroda, onda ćete biti prihvatljivi. Mi imamo značajan deo Bošnjaka koji živi u našoj zemlji i ja se nadam da će oni razumeti da ih gledamo kao sve ostale stanovnike naše zemlje – rekao je Vučić i naglasio da se u taj deo Srbije najviše ulaže i gradi - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Vesna

17.04.2021 20:46

Marinika nema sta da kaze...

Mima

18.04.2021 08:09

Marinika i njen sef ne vole Srbiju niti nas narod.

Toma

18.04.2021 08:11

Marinika i Djilas rade protiv naroda!zato su izgubili poverenje kod gradjana.

Marina

18.04.2021 11:09

Marinika i njen saradnik ne vole Srbiju niti nas narod.