(VIDEO) PUKOVNIK LALOVIĆ DEMANTOVAO OPOZICIJU: Razni opozicionari pokušavaju da dođu do jeftinih poena, moj prijatelj nije BATINAŠ!

Autor:

Vesti

16.04.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se na Novom Beogradu odigrala prava drama kada su izvršitelji i policija nekoliko sati pokušavali da iz stana isele porodicu penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića. Pojedini opozicioni političari su brže bolje pokušali da iskoriste ovu situaciju i sakupe jeftine političke poene.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Gojko Lalović

Portal Republika došao je do video snimka koji razotkriva još jedan pokušaj prevare opozicije, koja kako smo se već više puta uvereili, ne bira načine na koje će pokušati da se domogne vlasti. 

Naime, puleni pojedinih opozicionih lidera pokušali su da okrenu priču i da prijatelje koji su sinoć došli na Novi Beograd kako bi pružili podršku pukovniku Laloviću predstave kao batinaše koji su poslati da biju narod, a da policija navodno na sve to ne reaguje.

 

Povodom ovih netačnih tvrdnji za Republiku oglasio se i sam pukovnik Lalović koji je najoštrije u društvu navodnih batinaši demantovao takve tvrdnje.

- Povodom raznih objava i natpisa u medijima, želim da demantujem da je moj prijatelj bilo čiji batinaš. Bio je prisutan isključivo kao neko ko me podržava. A razni nazovi opozicionari su pokušali da pokupe sitne i jeftine političke poene tako što su sve spinovali i na taj način izvrnuli istinu i momka ni krivog ni dužnog stavili na stub srama. A ponavljam došao je na moju inicijativu, isključivo da meni pruži podršku - rekao je Lalović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading