JANKOVIĆ POKAZAO PRAVO LICE: PSG pozdravlja presudu Mladiću

Autor: Republika

Vesti

22.11.2017

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandalozne izjave "da bi Srbija trebalo da dokaže da je Gračanica srpska", Saša Janković i njegov Pokret slobodnih građana (PSG) ponovo su pokazali svoje pravo lice, pošto je PSG saopštio da "pozdravlja" donošenje presude generalu Ratku Mladiću.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Izgubio kompas: Saša Janković

- Pokret slobodnih građana pozdravlja donošenje presude Ratku Mladiću i konstatuje da se sudskim postupcima protiv pojedinaca skida kolektivna odgovornost sa naroda. Time se, između ostalog, prevazilazi tragična prošlost i utire put saživotu i saradnji na Balkanu - saopštio je PSG.

Istovremeno, Pokret je na otvorenoj sednici u proširenom sastavu, konstatovalo ostavku Srđana Škora u Predsedništvu pokreta i u Pokretu i zahvalilo mu se na ličnom doprinosu.

PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada i baviće se samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna vlast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
dada

22.11.2017 19:50

Pa to samo govori o njima...

boza

22.11.2017 19:50

Janković je politikant koji je totalno izgubio kompas.

YAZA

22.11.2017 19:52

Ovo je toliko sramno ,grozno da nemam reci kojom bih opisala kako se osecam dok citam ovaj tekst .

Sedam

22.11.2017 19:54

Pitam se kako ovaj čovek sebe podnosi.