JAGODINKE ŠOKIRANE SULUDIM OPTUŽBAMA TEPIĆEVE: Oprosti joj, bože, ne zna šta priča!

Autor:

Vesti

13.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika, sram te bilo! Bezočno si uvredila ne samo sve žene u Jagodini već i u celoj Srbiji i za to ćeš odgovarati na sudu, poručila je Marija Jovanović (34), pomoćnica gradonačelnika Jagodine.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

Ona se redakciji Srpskog telegrafa javila i burno reagovala na izjavu potpredsednice Đilasove Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, koja je u emisiji "Utisak nedelje" Olje Bećković rekla da žene u Jagodini do posla u javnim službama dolaze preko kreveta i praktično ih nazvala kurvama.

- Odlazeći iz Jagodine, iz tog grada mraka, sile i tame saznala sam da gotovo svaka žena u Jagodini koja želi da se zaposli u javnom sektoru ili je već zaposlena preko veze dobija obavezno telefon za druženje. Nakon tog druženja, verovatno ako se dobro druži, može da se zaposli. Postoje stambene jedinice, objekti i zgrade koji tome služe - rekla je Marinika i šokirala čak i voditeljku.

Marija Jovanović: Bezočno je uvredila sve žene, za to će odgovarati na sudu

Nijedan dokaz za svoje tvrdnje, po običaju, nije iznela. Đilasova desna ruka proslavila se izmišljotinama o plantaži marihuane u Moroviću, za koju se ispostavilo da je farma koka nosilja, kao i brojnim drugim lažima.

ĐILASOVA DESNA RUKA

Marija, koja već 13 godina radi u Skupštini opštine Jagodina, između ostalog i na poslovima zapošljavanja, šokirana je gnusnim lažima Tepićeve.

- Vraćajući se iz Beograda, videla sam pored Gazele jednu ženu koja stoji u crvenim čizmama, pa mi se izdaleka učinilo da je to Marinika Tepić. Možda oni tako zapošljavaju svoje kadrove pošto vidim da je upućena kako to funkcioniše, ja ne znam i nikada nisam imala takva iskustva. Kod nas u Jagodini zapošljavanje funkcioniše vrlo jednostavno, biramo radnike na osnovu stručne spreme i kvalifikacija i to je jedini uslov za posao - naglasila je Jovanovićeva.

Kako je objasnila, potpuno joj je jasna pozadina cele ove priče.

- Blateći žene u Jagodini i praveći skandal tamo gde ga nema, ona zapravo želi da skrene pažnju javnosti od pitanja kako je njen šef došao do stotina miliona evra - dodala je ona.

Biserka Jakovljević: Udata sam, majka tri ćerke i zaista je vrlo ružno to što je rekla

Biserka Jakovljević (49), direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini, po zanimanju porodični psiholog, žena sa diplomama dva fakulteta (Filozofski i Defektološki), zanemela je od šoka kada je čula izjavu Marinike Tepić.

- Osećala sam se vrlo neprijatno jer sam jedna od tih žena koja je na javnoj funkciji, kao da je direktno mene prozvala. Udata sam, majka tri ćerke i zaista je vrlo ružno to što je rekla i etiketirala sve jagodinske žene - rekla je Biserka.

NIJE ODGOVORILA

Pošto je po zanimanju psihoterapeut, pitali smo Biserku da sa stručne strane objasni ponašanje Đilasove potpredsednice.

- U psihoterapiji uvek se vodimo onim što čovek individualno oseća i što jeste. Sada, kada neko nije u mogućnosti, kao ona, da u prvi plan stavi sopstveno znanje i sposobnost, onda mora da se služi lažima, da se eksponira na pogrešan način - odgovara Jakovljevićeva.

Našoj redakciji javilo se još dosta žena koje rade u javnoj službi u Jagodini. Njihovi komentari, svi u istom tonu, mogli bi se svesti u "Oprosti joj, bože, ne zna šta priča".

Marinika Tepić juče nije odgovorila na naša pitanja.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

Vesna Stanojević: Za osudu

Koordinator Sigurne kuće Vesna Stanojević veliki je protivnik etiketiranja bilo koje vrste:

- Svako etiketiranje žena je pogrešno i gotovo uvek negativno. Posebno mi žene o ženama ne bismo smele da govorimo loše. To što je rekla osoba koja je javna ličnost je dodatno opasno jer javne ličnosti moraju da budu duplo odgovornije od ostalih. Što bi se reklo, javne ličnosti bi morale tri puta da mere pre nego što bilo šta plasiraju u javnost. Posebno kada tako javno etiketiraju i pričaju o stvarima za koje nisu sigurne niti imaju bilo kakav konkretan dokaz za to što pričaju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro

Palma: Gnusne laži iz dana u dan

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji ima većinu odbornika u Jagodini, rekao je da je ovo samo poslednja u nizu laži Đilasove desne ruke.

- Marinika Tepić uporno iz dana u dan plasira gnusne laži tražeći način da skrene pažnju javnosti sa pitanja kako je njen šef došao do basnoslovnih 619 miliona evra. Zapošljavanjem u Skupštini grada Jagodine bavi se kabinet, ja ne učestvujem u tome, čak najveći deo tih osoba i ne upoznam - rekao je Palma za naš list.

On je podsetio na, kako tvrdi, dobro poznate metode plasiranja spektakularnih laži Tepićeve, koja neprestano obmanjuje javnost, blati pojedince, institucije i državu Srbiju na najružniji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

13.04.2021 10:55

Ocigledno da doticna po sebi sudi drugima sto nije ni ukusno ni damski. Ako ovako nastavi da bezocno laze, od njenog obraza ostace samo NOS. Sramota za zenu da uopste pomisli a kamo kaze takvo nesto.

Heterija

15.04.2021 13:31

Zna Tepićka šta govori i tvrdi a to mnogima neodgovara pa sad u zavisnosti koliko je ko uticajan u medijima iznosi svoje bljutave zaključke. Mediji, naravno, moraju da objave kao što ovaj konentar sigurno neće objaviti da se ne bi zamerili!