GAK OBRUSIO OPOZICIJI: Pretnje o neizlasku na izbore odraz NESIGURNOSTI!

Autor:

Vesti

11.04.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretnje predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića o neizlasku na izbore "ako se ništa ne promeni" uvek su odraz nesigurnosti opozicije u izborni rezultat, kaže član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Slavko Gak.

RepublikaFoto: Tanjug/S.RADOVANOVIĆ
Slavko Gak

Povodom navoda Jeremića da će opozicija uspeti da u dijalogu o izbornim uslovima uz posredovanje EU nastupi tako da se dođe do ispunjenja bar minimalnih uslova za fer i slobodne izbore, a da u suprotnom na izborima ne bi trebalo učestvovati, Gak navodi da su te "pretnje" i odraz realnog sagledavanja nečijih političkih dometa.

- To je sasvim politički fer ukoliko već nemate šta da ponudite građanima - poručio je Gak u saopštenju Gradskog odbora SNS Beograd.


Reagujući i na Jeremićevu poruku da su građani zainteresovani za životne teme, a ne za odnose u opoziciji, Gak kaže da bi neko morao Jeremiću da objasni da su građani zainteresovani za život, a da su međusobni odnosi današnje opozicije samo ogoljeni odnosi ogranaka nekadašnje vladajuće partije koja je unazadila Srbiju.

Ti odnosi su, navodi Gak, odnosi profiterstva i nerazumevanja osnovnih potreba građana, i kao takvi građane izuzetno zanimaju.

- Pre svega zbog toga da vam više nikada ne dozvole da opet upravljate njihovim životima onako kako ste upravljali jer vam "životne teme građana" tada nisu bile u agendi - poručuje Gak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading