POTENTNE LJUDE SA NAGONIMA TREBA PODRŽATI, A NE TRPATI IH U ZATVORE: Profesor Matematičkog fakulteta napisao SKANDALOZAN tvit, PA NAŠAO JEFTINO OPRAVDANJE

Autor: Republika

Vesti

11.04.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu Zoran Pavlović objavio je skandalozan tvit u kome je podržao glumca Branislava Lečića i Milutin Jeličića Jutku. Nakon burnih reakcija oglasio se i sam fakultet, a profesor se potom pravdao da su njegovi tvitovi bili sarkastični.

RepublikaFoto: printscreen
Zoran Pavlović

- Potentnih muškaraca u Srbiji je očigledno vrlo malo. Dokaz je negativna stopa prirodnog priraštaja. Zato Jutku i učitelja glume Leku, ljude potentne i sa nagonima, treba ohrabriti da ih zadovolje, a ne trpati ih iza rešetaka. Žene tu imaju određenu ulogu i patriotsku dužnost - stajalo je u prvobitnom tvitu Pavlovića, koji je potom izbrisan.

Zbog ovog stava morao je da se oglasi i sam fakultet oštro osuđujući postupak Pavlovića i poručujući da će se truditi da ne dođe do sličnih ispada u narednom periodu.

Foto: printscreen

Takođe, najavljeno je i da će se na narednoj sednici detaljnije raspravljati o negativnim komentarima profesora Pavlovića.

Tu se ceo slučaj, međutim, ne završava, pošto se Pavlović ponovo oglasio na tviteru tvrdeći da su njegovi prvobitni komentari bili sarkastični.

- Da li je moguće da toliko mnogo tviteraša ne prepoznaje očigledan sarkazam u mom tvitu? Ili startuju na prvu loptu, bez razmišljanja? Pročitajte još neki moj tvit i videćete u kolikoj ste zabludi - napisao je on i potom dodao:

 

 

Ne dotiče me stigmatizacija neukih ljudi koji ne umeju da prepoznaju sarkazam. Oni imaju pravo da prave budale od sebe. Boli hitar odgovor Fakulteta na kome sam radio 20 godina. Pisao ga je neko ko zna moj stil i integritet. Sarkazam je poslednje oružje intelektualca - naveo je Pavlović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading