MOŽE LI TADIĆ DA POBEDI VUČIĆA: Oglasio se i Pajtić, PALE TEŠKE REČI!

Autor: Republika

Vesti

10.04.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić brutalno je prokomentarisao najavu bivšeg šefa u toj partiji Borisa Tadića da postoji mogućnost da se kandiduje na predsedničkim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/D. KUJUNDŽIĆ
Bojan Pajtić, Boris Tadić i Aleksandar Vučić

Tadićeva najava, podsetimo, izazvala je prethodnih dana buru na političkoj sceni u Srbiji, a njegov predlog da bude kandidat opozicije na izborima nije naišao na odobravanje Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

Sada se oglasio i Pajtić i bez zadrške poručio da Tadić nema šanse protiv aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Verujem da, čovek sa velikim političkim iskustvom, Tadić nije toliko iracionalan da veruje da ima neke šanse na tim izborima - rekao je Pajtić i dodao da misli da je reč o političkom manevru.

- Jedino mi je logično da se radi o političkom manevru kojim bi grupaciju stranaka koje je okupio oko sebe podigao iznad cenzusa tako što bi njegova kandidatura donela neki dodatni procenat toj listi. Ukoliko Tadić zaista misli da ima neke šanse na tim izborima, plašim se da je utonuo u iracionalnost koja je možda i ireverzibilna, ali više verujem da je reč o manevru - ocenjuje Pajtić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Nemanja

10.04.2021 10:21

Danas niko nema ni mikro šanse da mu bude ni do kolena.

Mile Bambus

10.04.2021 10:42

Ovde Pajtic priznade poraz vec unapred? :)

Ceca

10.04.2021 11:46

Našem predsedniku ljudi veruju, sa njim smo sigurni u svoju budućnost

Jovana

10.04.2021 11:54

Trenutno se ništa smešnije čuti ne može.