POSTIGNUT DOGOVOR: Kamiondžije odblokirale granični prelaz Horgoš

Autor:

Vesti

09.04.2021

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslovno udruženje Međunarodni transport saopštilo je da je postignut dogovor da se u ponedeljak održi sastanak njihovih predstavnika sa Ministarstvom saobraćaja i Republičkom direkcijom za imovinu u vezi sa problemom naplate parkinga na prelazu Horgoš.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Do održavanja sastanka, navode iz udruženja, saobraćajna inspekcija je dogovorila da se parking na Horgošu neće naplaćivati pa je teretni saobraćaj ponovo uspostavljen.

Nekoliko stotina kamiondžija stoji u koloni dužoj od 15 kilometara na Horgošu jer odbijaju da plate novo uvedenu "taksu" od 1.500 dinara bez poreza, što je oko 1.700 dinara ukupno, saznaje "Blic Biznis".

Nekoliko stotina kamiondžija stajalo je danas u koloni dužoj od 15 kilometara na graničnom prelazu Horgošu ka Mađarskoj. Oni su dobijali da plate novo uvedenu "taksu" od 1.500 dinara bez poreza, što je oko 1.700 dinara ukupno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading