LEGIJA ODBIO DA SE VAKCINIŠE PROTIV KORONE! Smeta mu poreklo vakcine!

Autor: Republika

Vesti

08.04.2021

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji specijalac je odbio da primi "Fajzerovu" i "Astrazenekinu" vakcinu, zbog svog animoziteta prema tim zemljama!

Milorad Ulemek Legija (53), bivši komandant "crvenih beretki", osuđen za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića, ne želi da primi američku ili britansku, već isključivo rusku vakcinu, kako bi se zaštitio od korone, saznaje Objektiv od dobro obaveštenih izvora iz Zabele.

Legija nije želeo da primi "Astrazenekinu" niti "Fajzerovu" vakcinu, koje su trenutno dostupne u požarevačkom zatvoru Zabela, u kojem on služi kaznu od 40 godina zatvora.

- On je kategorički odbio da primi američku vakcinu "Fajzer" i oksfordsku "Astrazeneka", zbog svog animoziteta prema tim zemljama. Prijavio se za rusku "Sputnjik V" ili kinesku "Sinofarm", jer ima samo poverenje u državu koju vodi Vladimir Putin i Kinu. Sada čeka vakcinaciju – navodi izvor Objektiva.

BERČEK HOĆE KINESKU

Nije samo Legija protivnik zapadnih lekova. Sledi ga i njegov nekadašnji vojnik Branko Berček (43), koji je osuđen na ukupno 40 godina zatvora zbog ubistva Ivana Stambolića i atentata na Vuka Draškovića u Budvi.

Berček hoće kinesku vakcinu. Kaže da ni pod razno ne bi primio američku vakcinu, pa makar bila lek koji sto odsto leči koronu – priča sagovornik Objektiva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading