Dodik: General Mladić patriotski obavljao svoju dužnost

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2017

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je general Ratko Mladić veoma profesionalno i patriotski obavljao svoju dužnost, kao i da će se u slučaju negativne presude Haškog tribunala samo ojačati mit o njemu, prenosi RTRS.

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Dodik

Dodik je naglasio da, s obzirom na sve do sada viđeno protiv Srba u Hagu, svi imaju osećaj povodom sutrašnje presude generalu Mladiću.

- Ali, bez obzira na to, Ratko Mladić ostaje legenda u srpskom narodu, čovek koji je svoje profesionalne i ljudske sposobnosti dao u funkciju odbrane slobode srpskog naroda, gde god on bio - rekao je Dodik danas novinarima u Banjaluci.

Prema njegovim rečima, Mladić je komandovao Vojskom Republike Srpske koja je branila slobodu naroda i učinila da bude stvorena Republika Srpska.

- Ono što su Mladić i mnogi s njim učinili jeste da su veoma profesionalno obavili svoju dužnost. Žrtvujući svoj i komoditet svoje porodice, znali su da će biti izloženi svim ovim procedurama koje dugo godina traju, ali nisu odustajali od istinske slobodarske ideje što se tiče Republike Srpske - rekao je Dodik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading