ĐILAS U KRAGUJEVCU POSTAO KOMIČAR! Lopov preti zatvorom, a mogao bi da počne od sebe!

Autor: Republika

Vesti

03.04.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati tajkun Dragan Đilas zapretio je lopovima zatvorom nakon smene vlasti, ali nije hteo da kaže otkud njemu silni milioni. Naime, lider Stranke slobode i pravde je bio državni funkcioner kada je sa svoje četiri kompanije zaradio 619 miliona evra, okrio je nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Dragan Đilas

Đilas je danas u Kragujevcu najavio program za "dan posle odlaska sadašnje vlasti", napominjući da neće zagovarati revanšizam, jer bi to značilo da su isti kao i sadašnja vlast.

- Mi hoćemo da napravimo državne zakone, prema kojima će oni koji su danas krali, a mnogo su krali, ići u zatvor. A oni koji su se ogrešili o moralne norme, kroz zakon o lustraciji, za to će snositi odgovornost. Ja vam garantujem da ćemo to zaista uraditi - rekao je Đilas. 

Foto: printscreen/Direktno
Nalsov teksta na Đilasovom portalu

 

Ovo izjava donekle je smešna, jer ne postoji grad u kome lider opozicije nema račune. Njujork, Hongkong, Mauricijus, Kišinjev, Zagreb, Amsterdam, Prag, Ljubljana... Moglo bi se ovako u beskraj nabrajati gde sve imaju račune Dragan Đilas, njegov brat Gojko i firme čiji su oni vlasnici, zastupnici, ovlašćena lica.

Dokumenta u koja je Srpski telegraf imao uvid pokazuju da je lider Stranke slobode i pravde (SSP) ovlašćen da raspolaže novcem po računima otvorenim u čak 17 zemalja i u 11 valuta. Mauricijus, koji je prvi, kao bomba, odjeknuo u javnosti, samo je vrh ledenog brega.

Najegzotičnija destinacija, ispostavilo se, jedna je od mnogih (pogledajte okvire uz tekst), a među bankama kojima je Đilas poverio svoje milione nalaze se najzvučnija finansijska imena.

Zato Dragane, bolje bi ti bilo da počistiš svoje dvorište i kreneš od sebe kada je borba sa kriminalom u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Marko

03.04.2021 13:19

Đilas je taj koji treba da završi iza rešetaka. Besramno i arogantno preti zatvorom drugima, ali dolijaće on. Dokazi protiv njega se gomilaju.

Mily

03.04.2021 13:26

Kad smo kod hapsenja, Djilas je prvi na redu, pa hiljadu mesta praznih, pa ostali! Ni 100 godina robije ne bi bilo dovoljno da odlezi, imajuci u vidu stepen razorenosti drzave koji nam je ostavio pre devet godina!

Sara

03.04.2021 13:34

Djiki morao bi prvo sebe pa ostale,mozak ti je na OFF sa ovim izjavama!

Dragan

03.04.2021 14:07

Kakva ironija.lopov preti lopovima.