SAJ obeležio krsnu slavu Aranđelovdan

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2017

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković prisustvovala je danas u bazi u Batajnici obeležavanju Aranđelovdana - krsne slave Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Popović Ivković

Popović Ivković je u ime ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića čestitala svim pripadnicima SAJ-a krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila.

- Želim vam da budete najbolji, najjači, najsposobniji u obavljanju svojih dužnosti za naše građane i našu državu. Želim vam da budete čvrst branik Republike Srbije, ali i snažna oštrica u borbi protiv kriminala - rekla je Popović Ivković u obraćanju pripadnicima SAJ-a.

Ona je istakla, saopštio je MUP, da se i na ovaj dan moramo setiti svih pripadnika Specijalne antiterorističke jedinice koji su tragično izgubili živote obavljajući svoje dužnosti.


- I oni vas obavezuju da i dalje budete neustrašivi i nepokolebljivi - poručila je Popović Ivković.

Liturgiji i lomljenju slavskog kolača u crkvi pored baze SAJ-a, pored Popović Ivković, prisustvovali su i komandant jedinice Spasoje Vulević, rukovodioci iz Ministarstva unutrašnjih poslova i pripadnici ove elitne jedinice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading