SERGEJ, VRATI 500 EVRA! Propali političar ostao dužan rentakar agenciji

Autor: Republika

Vesti

02.04.2021

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović, glumac i bivši lider Pokreta slobodnih građana (PSG), ostao je dužan 500 evra rentakar agenciji od koje je iznajmljen automobil za potrebe prošlogodišnje izborne kampanje.

RepublikaFoto: Tanjug/T. DROBNJAK
Sergej Trifunović

Ni devet meseci nakon izbora Trifunović, koji je lično iznajmio kola za potrebe pokreta koji tada nije prošao cenzus i ostao van parlamenta, nije izmirio dug prema agenciji VIP rentakar, čije je sedište u Humskoj ulici u Beogradu. Reč je o automobilu folksvagen T-rok. 

Naš list pozvao je pomenutu agenciju, iz koje nam je rečeno da je njihova politika da ne otkrivaju javnosti nikakve informacije vezane za poslovanje. S druge strane, Trifunović nam je poručio da ništa ne duguje agenciji VIP rentakar.

VOZILI I DRUGI

Od izvora Srpskog telegrafa u PSG, međutim, potvrđeno nam je da je auto zaista bio iznajmljen tokom predizborne kampanje i da deo računa nije plaćen.

- Nije taj folksvagen uvek koristio Trifunović, njime su se vozili i aktivisti tokom kampanje po unutrašnjosti. Ne znam ko je na sebe preuzeo obavezu da plati troškove iznajmljivanja, moguće je da je tadašnji predsednik računao da će preći cenzus i neće morati da vrati državi pare isplaćene iz budžeta za kampanju. Ali pošto smo doživeli fijasko, aktiviran je i dug prema državi - objašnjava jedan od naših sagovornika iz pokreta koji sada vodi Pavle Grbović i u kom je Trifunović i dalje na funkciji.

RepublikaFoto: youtube.com/Nasa Televizija
On sad vodi PSG: Pavle Grbović

50
EVRA DNEVNO IZNAJMLJIVANJE AUTOMOBILA IZ OVE KLASE AKO SE UZIMA NA NAJMANJE PET DANA

Podsetimo, Sergej je prethodnih deset godina počinio veći broj saobraćajnih prekršaja, od kojih su mnogi predstavljali ozbiljno ugrožavanje bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Šest puta je kažnjavan zbog vožnje u alkoholisanom stanju, sedam puta je zatečen u prekoračenju brzine u naselju i tri puta na putu van naselja.

Više puta je kažnjavan i zbog vožnje s nevažećom vozačkom dozvolom zbog upravljanja vozilom kojem je istekla registracija, a dva puta je vozio bez vozačke dozvole odgovarajuće kategorije. Saobraćajci su ga četiri puta zaticali da telefonira za vreme vožnje, pet puta nije bio vezan pojasom i tri puta je vozio motor bez kacige.

UDARIO U AUTOBUS

U januaru prošle godine Trifunović se zakucao u autobus GSP na Novom Beogradu, a potom pobegao s lica mesta. Takvih incidenata bilo je još. U avgustu je divljao i vozio auto-putem brzinom većom od 200 kilometara na sat. Policija ga je zaustavila kod Dobanovaca, gde je ograničenje 130 kilometara na sat. Tada je bio za volanom BMW.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading