Meštani Rudne Glave jedva čekaju da Vučić dođe na vakcinaciju: TO JE ZA NAŠE SELO VELIKA ČAST!

Autor:

Vesti

01.04.2021

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudna Glava, nekada razvijeni centar najranijeg rudarstva bakra na centralnom Balkanu, odnosno u jugoistočnoj Evropi, a danas, malo naselje u opštini Majdanpek, iduće nedelje bi mogla da dočeka predsednika Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

On je najavio prilikom obeležavanja početka radova na deonici puta Novi Beograd - Surčin da će u utorak otputovati u Rudnu Glavu i tamo primiti vakcinu.

- Ako stignu doze, prvi deo kineskih vakcina, kako bi trebalo, u ponedeljak, onda u utorak odoh u Rudnu Glavu, u Majdanpek, da se vakcinišem, da prestanu da me lažno proglašavaju antivakserom - istakao je Vučić.

Meštani Rudne Glave su počastvovani što će ih predsednik Vučić posetiti i što je baš njihovo mesto izabrao da se vakciniše.

- To je za naše selo velika čast. On je narodski čovek, zato i dolazi baš ovde da primi vakcinu. Naše je selo mnogo lepo i sigurno će biti divno dočekan, ja sam se i sama vakcinisala. Nikada nisam posumnjala da je vakcina loša, kako neki kažu. To su sve budalaštine - rekla nam je Milica Jovanović, meštanka Rudne Glave.

U razgovoru za "Blic", iz mesne zajednice Rudna Glava su rekli da je u njihovom mestu situacija sa korona virusom solidna i da se jedan od punktova za vakcinaciju nalazi u njihovom mestu.

- Prošle nedelje, u subotu je bilo 12 novoobolelih od korona virusa. Dosta ljudi je kod nas u selu vakcinisano - rekli su nam u mesnoj kancelariji Rudna Glava.

Podsetimo, Vučić je juče najavio da će se, ako nova isporuka kineskih vakcina stigne u ponedeljak u Srbiju, on u utorak otputovati u Rudnu Glavu da primi cepivo.

Uz opasku, da su ga lažno predstavljali kada je hteo prvi da primim vakcinu, da se pobrinuo za sebe, a da ga je briga za narod, dodao je da su to radili njegovi politički protivnici i kada su i ubedjivali građane da nemamo vakcina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading