SRAMNO! Abazović čestitao Kurtiju: Cenimo prijateljske i komšijske odnose dve države

Autor: Republika/Tanjug

Vesti

25.03.2021

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović čestitao Aljbinu Kurtiju na izboru za premijera prištinske vlade i poručio da se raduje budućoj saradnji.

RepublikaFoto: E-stock

Dritan Abazović

Povodom vašeg izbora za predsednika Vlade Republike Kosovo, upućujem vam najsrdačnije čestitke i najbolje želje da sa uspehom obavljate tu visoku dužnost, na dobrobit svih građana vaše države. Uveren sam da će se vaša vlada, pored brojih izazova sa kojima se čovečanstvo suočava u ovom trenutku, uspešno izboriti sa posledicama koje ostavlja pandemija virusa Kovid-19 - naveo je Abazović, saopšteno je iz crnogorske vlade.

On je naveo i da "ceneći prijateljske i komšijske odnose dve države, raduje budućoj saradnji Crne Gore i Republike Kosovo".

Uveren je, kaže, da je osnovi preduslov za sveukupni razvoj Zapadnog Balkana bolja regionalna povezanost, usmerena na građenju odnosa koje će karakterisati međusobno poštovanje, poverenje i razumevanje.

- Ostaje nam da zajednički radimo u tom pravcu, kako bi region Zapadnog Balkana što pre postao sastavni deo Evropske unije - naveo je Abazović u čestitki, preneo je portal RTCG.

Abazović je čestitku uputio i novozabranom predsediku kosovskog parlamenta Glauku Konjufci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading