Krstić: Iz tonskog zapisa koji je Srpski telegraf dao javnosti na uvid jasno je da je gospođa Vasilić dala izjavu za vaš list

Autor:

Vesti

22.03.2021

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Srpski telegraf objavio audio-snimak razgovora s Jelisavetom Vasilić, N1 i Nova S pokušali su da predstave kao da sa njom nikad nismo ni pričali.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Nebojša Krstić

Ovaj događaj prokomentarisao je i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

- Iz tonskog zapisa koji je Srpski telegraf dao javnosti na uvid jasno je da je gospođa Vasilić dala izjavu za vaš list. Ne vidim šta je u izjavi sporno, pa ne razumem ni zašto je potrebno iznositi neistine i spinovanja oko te izjave. Novinarski je princip audiatur et altera pars, neka se čuje i druga strana, i taj princip bi morao da važi čak i za one koji sebe zovu nezavisnim medijima - poručio je Krstić.

Podsetimo, nakon što je Jelisaveta Vasilić dala izjavu za Srpski telegraf kako tužilaštvo treba da ispita Đilasove mutne radnje, brže bolje je otrčala na N1 i demantovala sopstvenu izjavu.

Budući da Vasilić ima poteškoće u prisećanju sopstvenih reči, dostupan je audio zapis njenog razgovora sa našom novinarkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading