DANAS OBLAČNO I HLADNO! Evo kad se očekuje toplije vreme!

Autor: Republika

Vesti

22.03.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u nizim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, u brdsko-planinskim sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača od 10 do 15 cm, lokalno i više, saopšteno je iz RHMZS.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Posle podne u Vojvodini prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na planinama povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1 C, najviša od 0 do 6 C.

U Beogradu oblačno i hladno, povremeno sa susnežicom i snegom. Krajem dana prestanak padavina i postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko -1 C, najviša oko 3 C, kažu u RHMZ.


U utorak na severu suvo, u ostalim predelima prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U sredu prolazno naoblačenje sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Zatim postepeno toplije, u četvrtak razvedravanje, od petka pretežno sunčano.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading