REPUBLIKIN RETROVIZOR: Krizni štab doneo NOVE POOŠTRENE MERE, otkriveni tajni računi Đilasa, Zvezda slavila u Atini!

Autor:

Vesti

21.03.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

Dragan Đilas

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Krizni štab doneo je nove mere u borbi protiv korone. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je aferu "Mauricijus" u kojoj smo saznali za milionske račune tajkuna i lidera opozicije Dragana Đilasa. Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Atini ekipu Panatinaikosa sa 86:82 u okviru 30. kola Evrolige.

ĐILASOVI TAJNI RAČUNI NA MAURICIJUSU, OBJAVLJENA DOKUMENTACIJA: Otkriveno koliko novca je tajkun sakrio u poreskom raju! ŠOK CIFRA!

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Đilas

Pokušaji Dragana Đilasa da negira da ima tajne račune na Mauricijusu pali su u vodu pošto ga objavljeni dokumenti direktno demantuju.

Prema dokumentaciji  jasno je da Đilas na dan 12. decembar 2020. godine na Mauricijusu i Švajcarskoj ima 6.4 miliona evra.

Postoji, međutim, osnovana sumnja da je to samo vrh ledenog brega i prvi ozbiljniji trag u otkrivanju mutnih radnji i transakcija između Dragana Đilasa, njegovog brata Gojka i kontroverznog biznismena Dragana Šolaka.

ZATVORENI RESTORANI, FRIZERI, SALONI LEPOTE I TERETANE! Detaljan spisak novih mera Kriznog štaba

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Krizni štab

Krizni štab za borbu protiv korona virusa doneo je nove pooštrene mere, policijski čas neće biti uveden, ali od večeras se sve zatvara!

Ugostiteljski objekti – kafići, restorani, barovi, noćni klubovi i splavovi zatvoreni su od srede do ponedeljka u 5 sati ujutur bez izuzetaka.

Ugostiteljskim objektima je dozvoljeno da obavljaju delatnosti dostave hrane non stop, 24 sata, sedam dana u nedelji, kao i ostalim privrednicima čija je to osnovna delatnost.

Tržni centri, prodavnice garderobe, kladionice, kockarnice, dečje igraonice takođe neće raditi.

ZVEZDA POKORILA ATINU: Sjajni crveno-beli savladali Panatinaikos, DOMINACIJA Lojda!

RepublikaFoto: Euroleague.net
Lendri Noko u duelu sa Mitogluom

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Panatinaikos u Atini sa 86:82 u okviru 30. kola Evrolige.

Košarkaši Zvezde imaju skor 9-21 na pretposlednjoj poziciji, a Zeleni su mesto iznad sa 10 pobeda i 18 poraza.

Sjajnu partiju u pobedničkom timu prikazao je Džordan Lojd koji je postigao 27 poena, dok je Kori Volden postigao 14. Kod ekipe iz Atine najefikasniji je bio Hauard Sent Ros sa 21 poenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading