SVE TAJNE RATKA MLADIĆA

Autor: Republika

Vesti

19.11.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sliku sa venčanja obavezno dajte. Ako mogu, neka je objave. I puno pozdravite Srpski telegraf, poruka je koju je najpopularniji srpski general Ratko Mladić rekao u razgovoru sa suprugom i sinom bukvalno sekund pre nego što su Bosiljka i Darko otvorili vrata porodičnog doma za ekipu Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ratko i Bosiljka Mladić sa decom

Dok se spremaju da odu u Hag, gde će u sredu biti izrečena presuda Ratku Mladiću, Bosiljka steže torbu punu pohabanih kutija. U njima su ordenje i medalje kojima je nagrađen njen muž.

Pre nego što smo počeli razgovor, Darka zovu advokati iz Haga. Javljaju da lekar iz Haga nije doneo odluku na osnovu medicinske dokumentacije.

- Uspeli smo! Dokazali smo - priča Mladićev jedinac dok gleda u majku koja sa strepnjom i nadom sluša vesti i Sheveningena.

Kakve još fotografije iz života Ratka Mladića su se pojavile ekskluzvino u Srpskom telegrafu? Šta smo još saznali o generalu?

Koje su novosti u slučaju Marjanović?

Šta se još dogodilo na ulicama Srbije i u celom svetu?

Šta se događa u Zadruzi, a na estradnom nebu?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u izdanju Srpskog telegrafa za 20. novembar 2017. godine, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Izdanje Srpskog telegrafa za 20. novembar

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading