ĐILASOV BEDNI POKUŠAJ DA NAMAGARČI NAROD! Pokušao da se opravda, ali se onda upleo u sopstvene laži!

Autor: Republika

Vesti

15.03.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas je po ko zna koji put pokušao da namagarči narod u Srbiji, iznevši tvrdnje da nema račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Dragan Đilas

Lider Stranke slobode i pravde održao je danas konferenciju za medije na kojoj je ponovio da nema račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu.

Đilas se malo zaigrao, pa je rekao da nema privatne račune, ali da firme koje su u njegovom vlasništvu imaju otvorene račune.

Nemam nigde privatan račun u inostranstvu - rekao je Đilas, ali se jasno ogradio da nema samo "privatni" račun, a potom dodao da ima račun na kompaniju koja je u njegovom vlasništvu.

RepublikaFoto: Printscreen/Twitter
Laži Dragana Đilasa

Tu njegovo objašnjenje ostavlja prostor za dalje razmišljanje jer je potom pomenuo i svoje firme čija vrednost iznosi više desetina miliona evra.

- Nemam privatni račun nigde u inostranstvu. Prodao sam firmu i platio porez ovoj državi od dva miliona evra, a onda sam otvorio kompaniju u Švajcarskoj. Nemam ni tamo privatni račun. Sve sam prijavio Narodnoj banci - rekao je Đilas.

Jasno je da ni Đilas više ne veruje u svoje laži i da u panici ne zna šta je koga slagao. Ali, narodu je jasno i narod vidi da tajkun slaže čim zine. 

Dakle, tajkun tvrdi da nema on račune, nego da su to računi njegovih firmi. Pa ako su firme njegove, onda su i računi, logično, njegovi! Ali tajkun i dalje pokušava da laže narod, samo što mu to više ne polazi za rukom.

A o računima na Mauricijusu i Švajcarskoj će se tek saznati, pa ćemo onda videti koju će novu laž smisliti tajkun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Boban

15.03.2021 13:50

Treba mu oduzeti pasoš do srede da ne moze da pobegne kada se računi obelodane.

Tanjica

15.03.2021 14:04

Nismo ni ocekivali da ces reci istinu i sve priznati.

mica

15.03.2021 14:13

Ti racuni postoje i puni su para gradjana Srbije koje je Djilas pokrao.To je jedina istina.

Ana

15.03.2021 14:39

Đilas gubi tlo pod nogama, pa ni sam ne zna gde udara!