(FOTO) JAVNOST U ŠOKU: Vučić iznenadio sve prisutne, pokazao dokumentaciju o MONSTRUOZNOM NERASVETLJENOM UBISTVU!

Autor: Republika.rs

Vesti

06.03.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na konferenciji za medije posle sednice Saveza za nacionalnu dotakao ubistva Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vučić na konferenciji za medije posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Posle prikazanih jezivih fotografija likvidacija koje je činio klan Veljka Belivuka, Vučić je nastavio i do ubistva Olivera Ivanovića.

Nije bilo bilo reči o toj temi, ali je predsednik Srbije iskoristio priliku da pokaže da Srbija radi i na tom slučaju. Niko nije obraćao pažnju na tri knjige koje su stajale na stolu, dok Vučić nije pokretom leve ruke ukazao na njihovu važnost. 

Pojasnio je da se radi o kompletnoj dokumentaciji vezanoj za ubistvo Olivera Ivanovića. Veličina tih knjiga sama govori koliko se vredno i radno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

RepublikaFoto: KlikTV/Pink
Dokumentacija vezana za ubistvo Olivera Ivanovića

Vučić je, na kraju obraćanja, rekao da su tri knjige koje su stajale na stolu, knjige dokumenata o ubistvu Olivera Ivanovica, do kojih je stigla radna grupa MUP-a, BIA, VOA, i tužilaštva.

- Posebna tačka u okviru jedne tačke bilo je ubistvo Olivera Ivanovića. Slušali smo najgore laži i besmislice dve godine, država je bila de fakto i prikriveno optuživana za ubistvo, ja, njegova udovica, sekretarica, Milan Radojičić, iako smo za njega nepobitno utvrdili da nije mogao da učestvuje u ubistvu, ali je kampanja trajala - rekao je Vučić.

A, onda se, kaže, zaćutalo, čak i kada su Albanci u Prištini povukli nalog za hapšenje Radojičića.

- To je bio jedan od načina za rušenje Srbije, za urušavanje imidža Srbije u Evropi i svetu, da se laž predstavi kao istina - istakao je on.

Kako kaže, tako su radili i sa njegovim sinom, kojeg su trojica pratili, iako on ne može da učini krivično delo, jer je štićena ličnost, odnosno kao sin predsednika ima obezbeđenje.

- Ali, čim bi se našao u društvu nekog za koga bi mogli nešto da kažu, onda to uslikaju, to je tobož istraživačko novinarstvo.. Da li stvarno mislite da smo svi mi idioti, pa ne znamo od koga je to? A, koje su delo uradili? Ništa. Ali, Vučić je osetljiv na sina, brata, biće psihički poremeće i sklonićemo ga tako, jer na izborima ne možemo - rekao je Vučić.

On dodaje da bi po toj logici sa kim je bio u društvu i njega mogli na 300 godina da osude koliko je puta sedeo sa Ðilasom u društvu.

Sve to ima jedan cilj, rekao je Vučić i dodao da je jedan od zvaničnika rekao da Srbi moraju da budu skormniji, smerniji i ponizniji , da ne smeju da se hvale kako su prvi u Evropi u vakcinaciji i po rastu BDP-a, da ne “štrče” u regionu, već da moraju da budu uravnoteženi sa Crnom Gorom, BiH, Makerodnijom…

- Suština je da su mnogi želeli Srbiju na kolenima, da je vrate u propast 2000-ih, kada nikakve bolnice nismo gradili, kada smo bili poslednji ili pretposlednji i to je motiv za sve. Siguran sam da to ljudi razumeju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading