Predsednik pred sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost: Roditelji nas molili da ne prikažemo NAJMONSTRUOZNIJE sadržaje

Autor:

Vesti

06.03.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo govorio o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Likvidirani su Bošnjaci na užasan način i kada su prikazivani ti snimci govorili su isti oni koji danas to govore da je užasno prikazati te snimke. Tada je to bilo bogougodno i važno da Srbi vide kakve smo zločine činili, treba da se suočimo i sa onim lošim što smo radili ali sa druge strane to su oni isti koji nisu nikada hteli da priznaju koliko je srpskih žrtava - rekao je predsednik i nastavio:

- Sasvim je sigurno da zbog želje dela roditelja nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, ali ljudi treba da vide sa kakvim zverima smo imali posla. Dok ne vidite sliku ne možete da vidite koliko je ozbiljno - izjavio je Vučić.

Dodao je da je najvaznije da se ljudima obezbedi sigurnost. 

- Razumem roditelje koji ne žele da prepoznaju svoje dete i ne žele da komšije to prepoznaju. Treba naći način da ti roditelji ne budu povređeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Reki

06.03.2021 10:49

Drzava je resena da se bori protiv kriminala,sto smo mogli da vidimo i uverimo se

Ana

06.03.2021 10:53

Kada je objavljen rat mafiji,mnogi to nisu shvatili ozbiljno.

Mily

06.03.2021 11:01

Srbija mora biti upoznata sa svim delima organizovanog kriminala, kako bi konacno stala na put svim mafijasima i stavila ih iza resetaka!

Željka

06.03.2021 11:16

Strašno. Ko zna šta sve tu ima.