POKRET SOCIJALISTA: Dijalog da, ali bez posredovanja stranaca

Autor: Republika

Vesti

26.02.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista oglasio se saopštenjem povodom dijaloga sa opozicijom

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković

Saopštenje Pokreta socijalista prenosimo u celosti:

- Pokret socijalista kao parlamentarna stranka i članica vladajuće koalicije, želi i hoće da učestvuje u dijalogu između vlasti i opozicije, ali ne pod pokroviteljstvom stranaca.

Uvek smo spremni da razgovaramo o izbornim uslovima sa svakom opozicijonom partijom, ali nismo spremni da sprovodimo volju i želje stranaca.

Pokret socijalista smatra da ne bi trebalo učestvovati u međustranačkom dijalogu uz  posredovanje Evropske unije i raznih nevladinih organizacija. 

Srbija je slobodna, suverena država o kojoj odlučuju njeni građani, a ne evroparlamentarci koji nemaju podršku ni u svojim zemljama. 

Više od dva miliona građana Srbije glasalo je za Aleksandra Vučića, to jeste prava demokratija, to jeste volja srpskog naroda. 

Pokret socijalista postoji zbog građana Srbije i neka niko ne očekuje od PS-a i Aleksandra Vulina da će pristati na to da sprovode zahteve stranaca - poručili su iz Pokreta socijalista povodom mogućeg posredovanja EU u međustranačkom dijalogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading