BRUKA! Olji Bećković smeta što deca pevaju o Srbiji, a sada je dobila BRUTALAN ODGOVOR: Zla novinarka zloupotrebljava decu u političkom obračunu!

Autor:

Vesti

22.02.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Bećković na skandalozan način govorila je o dečjem horu Čarolija koji je pevao na Sretenje u Predsednistvu Srbije.

RepublikaFoto: Republika
Olja Bećković

Novinarka i autorka emisije "Utisak nedelje" je u sinoćnoj emisiji predložila da jedan od utisaka bude pevanje dečijeg hora rodoljubive pesme povodom Dana državnosti.

Ona je navela da je čudi to što deca pevaju o Strbiji, kao da takve izvedbe postoje od juče, a ne decenijama unazad.

- Kada gledate ova mala lica, bez mlečnih zubića, sa kakvom nadom pevaju "Ovo je Srbija" onda vas nešto ozbiljno grize - navela je novinarka navodeći da je to prikazivanje "razvlačenje" dece po priredbama.

Povodom ovih tvrdnji, oglasio se i skup dečijeg hora "Čarolija tim".

Njihovu objavu prenosimo u celosti: 

Očigledno je da neki zli novinari pokušavaju čak i decu da zloupotrebe u dnevno-političkom obračunu sa zvaničnom Srbijom.

Čarolijanci su ona ista deca koja pevaju himnu Srbije na mnogim svečanostima od Svetosavske akademije, početka zasedanja Skupštine, pa do rođendana škola...Tako isto poštujući svoju Srbiju i njen Dan državnosti pevaju i pesu "Ovo je Srbija".

Niko, pa ni gospođa zla novinarka neće u očima Čarolijanaca i njihovih drugara, naružiti ni jedan pedalj naše otadžbine, sve od najudaljenijeg mesta u Srbiji pa do predsedništva Srbije.

Mi verujemo u našu Srbiju, u njenu budućnost i sve građane Srbije i širićemo pozitivnu energiju svuda i na svakom mestu i nećemo dozvoliti nikada da nam neko to promeni.

Sa radošću smo se odazvali na poziv predsednika da mu budemo gosti povodom Dana državnosti naše Srbije. I uvek ćemo to činiti, jer je to čast za svaklog Čarolijanca bez obzira da li on ima 6 ili 26 godina.

Za sve ljude dobre volje koji veruju u našu zajedničku Srbiju koja je za sve nas čarolija - stoji u objavi dečijeg hora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading