Jeremić je poslednji koji ima pravo da deli lekcije!

Autor: Tanjug

Vesti

16.11.2017

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović poručila je danas da je lider Narodne stranke Vuk Jeremić poslednja osoba koja bi trebalo da govori o krizi u odnosima sa regionom i “štetnim idejama” koje se tiču pozicije Srbije u procesu rešavanja kosovskog pitanja.

RepublikaFoto: Tanjug
Spoljna politika Srbije, u vreme kad ju je vodio Vuk Jeremić, bila je takva da smo kao država bili posvađani i sa najbližim susedima i sa najmoćnijim zemljama sveta

Foto: Tan

- Spoljna politika Srbije, u vreme kad ju je vodio Vuk Jeremić, bila je takva da smo kao država bili posvađani i sa najbližim susedima i sa najmoćnijim zemljama sveta. Sve što danas kaže samo pokazuje o kakvom licemeru se radi, jer je on poslednji koji ima pravo da bilo kome deli lekcije - navela je Mihajlovićeva u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ona ističe da je, za razliku od vremena Vuka Jeremića, Srbija danas zemlja koja presudno doprinosi stabilnosti u regionu i koja pažljivo odmerava svaku svoju inicijativu ili potez pre nego što donese konačnu odluku. 


- Da je vlast DS-a, u vreme kad je Vuk Jeremić bio šef diplomatije, dva puta razmislila o tome šta će doneti izmeštanje pitanje Kosova iz Ujedinjenih nacija ili o mogućim posledicama inicijative za dobijanje savetodavnog mišljenja Međunarodnog suda pravde, pozicija Srbije u vezi s Kosovom danas bi sigurno bila drugačija - zaključila je Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading