SRPSKI KOMANDANT SE TEŠKO RAZBOLEO U MILOVOM KAZAMATU: General Dikić DOBIO RAK u crnogorskom zatvoru!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upućivali su mi razne ucene i pretnje. Pretili su mi smrću. I meni i mojoj porodici. Tražili su od mene da lažno optužim Srbe u Crnoj Gori ali i SPC i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prošao sam pravi pakao u Milovim kazamatima.

RepublikaFoto: Public/P. JOVANOVIĆ
Bratislav Dikić

Ovo je u prvoj ispovesti nakon oslobađajuće presude u montiranoj aferi "Državni udar" izjavio komadant Žandarmerije, general Bratislav Dikić.

- Na slobodi sam konačno posle 1.571 dan u samici Istražnog zatvora, bez ikakvih uslova za život. Na kraju su morali da priznaju da nema nikakvih dokaza protiv mene - naveo je Dikić.

Odgovarajući na pitanje kako su se prema njemu ponašali zatvorski čuvari, on je naveo da su se trudili da postupaju profesionalno.

RepublikaFoto: Marija Petrović
Foto: Ilustracija

- Ni njima nije bilo lako, imali su stalne naredbe da mi maksimalno otežaju boravak u zatvoru - jasan je Dikić.

On je naveo da je teško bolestan i da ima karcinom, ali da je godinama neadekvatno lečen.

- Boravio sam u samici skoro četiri godine, a hrana koju sam tamo dobijao teško može da se nazove ljudskom hranom. Danas imam 30 kilograma manje nego kad sam nezakonito uhapšen - rekao je Dikić za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gradjanin

17.02.2021 16:04

Pa gospodine generale sad vam je jasno da ste promasili drzavu za koju ste radili. Da ste kojim slucajem amerikanac sigurno bi davno bili na slobodi pa i da ste krivi.

Šubara

17.02.2021 17:18

Kakvi nehumani milogorci,