Brnabić: Kada prođe korona mi znamo da ćemo imati dodatne sadržaje da ponudimo i domaćim turistima, ali i stranim

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.02.2021

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je danas da će uprkos pandemiji virusa korona biti nastavljene investicije u turističku infrastrukturu Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/ T. RADOVANOVIĆ
Ana Brnabić

Brnabić je na otvaranju gondole u Brzeću kazala da su neki od projekata koji se planiraju "oživljavanje" Golije i Stare planine gde postoji hotel, ali nema dovoljno infrastrukture, kao i uređenje Ovčarsko-kablarske klisure koje je počelo da se radi paralelno sa izgradnjom auto-puta do Požege.

- Mnogo je planova, Srbija se probija kao turistička destinacija i dobro je što koristimo ovo vreme kada svi ''brinu brigu'' korone, koju i mi brinemo, ali paralelno sa tim investiramo. I ovo će proći, a kada prođe mi znamo da ćemo imati dodatne sadržaje da ponudimo i domaćim turistima, ali i stranim i da ćemo u tome imati konkurentnu prednost - navela je premijerka.

Nada se da će to biti moguće još ove godine, a svakako je sigurna da će biti 2022.

Premijerka je podsetila da je gondola u Brzeću već druga koja se otvara u poslednjih mesec, dva dana, kao i da je ukupna investicija za te dve gondole 40 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading