IDEMO DALJE! Siniša Mali završio trodnevnu posetu Francuskoj, pa poručio: Na početku smo OGROMNOG PROJEKTA

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.02.2021

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Srbije Siniša Mali saopštio je danas, sumirajući trodnevnu posetu Francuskoj, da je Srbija na početku jednog "ogromnog projekta" - izgradnje beogradskog metroa.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Siniša Mali

- Na početku smo jednog ogromnog projekta, ali sam uveren da ćemo uspeti da ispunimo predviđenu dinamiku, kako bi sve bilo spremno za početak radova na Makiškom polju krajem godine - poručio je Mali na svom nalogu na Instagramu.

On je dodao da je delegacija Srbije završila trodnevnu posetu Francuskoj, za vreme koje je obišla metroe u Parizu i Lionu, sastala se sa rukovodstvom kompanija Alston i Ežis i videla ponuđena rešenja za dizajn vagona za beogradski metro.


Siniša Mali je naglasio da su članovi delegacije videli kako funkcioniše francuski sistem upravljanja saobraćajem i stekli nova znanja i iskustva.

Istovremeno je zahvalio kolegama u delegaciji, zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću i ministru građevinsrstva, saobračaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću.

- Idemo dalje - poručio je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ela

03.02.2021 21:12

Jedva cekamo da Beograd dobije metro.