BAKA OSVOJILA 3 MILIONA na GREB-GREB SREĆKI! Od tada joj se gubi SVAKI TRAG!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

03.02.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne zna gde je!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto Ilustracija

Žena koja ima između 65 i 70 godina potrošila je 2. februara oko 2.000 dinara jer je u tri navrata kupila ukupno 27 srećki. Na nekima je bio dobitak zamene koja je 100 dinara.

- Vidi se da je zagrižena za dobitak. Ona je kupila 10, pa još 10 pa još sedam srećki. U ovih sedam se našao pogodak od tri miliona dinara. Ona je prvo grebala napolju, ispred radnje, a onda je zbog kiše ušla unutra. "Jao, šta je ovo, koliko je ovo", pitala je radnika koji je proverio broj srećke i pokazalo se na kompjuteru da ne može da se isplati. Onda smo proverom došli do neverovatnih tri miliona dinara. Jedva je izašla na vrata, čestitali smo joj i uputili gde bi trebalo sutra da prijavi dobitak - rekao je za "Kurir" radnik koji je prodao nagradno kartonče.

 

Vest se ubrzo proširila centrom grada, odnosno u radnjama na Trgu Stevana Sremca i Ulici Nikole Pašića. Jedan od radnika jedne kockarnice je zna kao finu i tihu gospođu kojoj je kocka "ušla u krv".

- Ne znam šta da kažem, ona se stalno oseća na luk. Tu ni maska ne pomaže. Znam baku, ali nikada nisam ulazio u komunikaciju s njom. Vidim da joj novac ne manjka za kocku, često vadi evre da bi okušala sreću - kaže jedan od radnika manje kockarnice u centru Niša.

Penzionerka često svraća u lokale specijalizovane za igru na sreću u centru Niša, ali danas nije bila u njima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading