Đorđe Komlenski: Vučić kao pristojan čovek nikad ne bi rekao šta je za koga učinio!

Autor:

Vesti

31.01.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako dobročinstvo Aleksandra Vučića prema dosovcima obije mu se o glavu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Vučić, kao pristojan i čestit čovek nikada ne bi rekao šta je za koga učinio, pa tako ni za nesrećnog St. Protića. 

- Svašta smo preturili preko glave, ali najteže je bilo preživeti petooktobarske puževe golaće, beskičmenjake i pajtose Milana St. Protića, "gladnih očiju", a na vlasti- istakao je narodni poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski reagujući na uvrede i laži koje je Milan St. Protić izneo na račun predsednika Vučića i Srbije u listu "Danas". 


- Sada vređaš, ali nisi tako govorio kada je Vučić popustio pred tvojim cviljenjem i moljakanjem da ostaneš "još malo ambasador u Švajcarskoj, bar dok ti dete ne završi školovanje". 


Očigledno nisi ni to dobročinstvo zapamtio, a tako kao ti se zaista ponašaju samo prostaci koji jedino što umeju je da seju zlo i mržnju. 


- Jedno si, ipak, u pravu, moralni kepecu od dva metra, za sve nesreće ovog naroda krivi ste vi petooktobarci- istakao je Komlenski odgovarajući na uvrede i laži Milana St. Protića

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slaviša

31.01.2021 17:06

Za sve nesreće ovog naroda krivi ste vi petooktobarci. Požurili da se oni obogate a na narod zaboravili. E sada je narod zaboravio da glasa za vas.