(FOTO) Počela vakcinacija zaposlenih EPS-a protiv Kovid-19

Autor: EPS

Vesti

26.01.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa rudara predvođena Miloradom Grčićem, v. d. direktora JP EPS primila je vakcine protiv COVID-19.

Foto: EPS

- Vakcinacija protiv koronavirusa je borba za živote građana Srbije.  Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, naša zemlja je sada u samom svetskom vrhu po vakcinaciji građana. Lično predsednik Vučić mi je naglasio da su prioritet u vakcinaciji rudari. Oni su oslonac stabilnosti elektroenergetskog sistema, a bez električne energije nema života – rekao je Grčić prilikom vakcinacije.

On je istakao da je procedura vakcinacije organizovana perfektno i da je odziv rudara EPS-ovih ogranaka „Kolubara“ i „Kostolac“ odličan.

Foto: EPS
Rudari Kolubare i rudari Drmna

- Primili smo kinesku vakcinu, koju su proverile i odobrile nadležne institucije u Srbiji. Nisam stručan u ovoj oblasti, ali svi građani su svesni da su, zahvaljujući pronalasku vakcine, mnoge bolesti iskorenjene. Zahvaljujući borbi predsednika Vučića za nabavku vakcina protiv COVID-19, građani Srbije dobili su šansu da se među prvima u svetu zaštite od ovog opasnog virusa – rekao je Grčić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading