MUP PRIKUPIO DOKAZE! PREDSEDNIK VUČIĆ NELEGALNO PRISLUŠKIVAN!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2021

13:20 >> 13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, koja je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju da su predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani.

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink

U skladu sa članom 27 stav 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije saopštavamo da su obaveštenja primljena od lica za koje se osnovano sumnja da su povezani sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlja rad po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal.

 
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je izjavio da je o dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Marko

20.01.2021 13:42

Upravo zato što će se sve rasvetliti i istina će izaći na videlo, treba pustiti da nadležni organi rade svoj posao.

Mily

20.01.2021 13:56

Pravda se mora postici i pocinioci propisno kazniti, jer niko nema pravo da ugrozava zivot bilo kome, kamoli predsedniku drzave! Prisluskivanje je mizerno i neprihvatljivo!

Jovana

20.01.2021 13:57

Klupko se polako,ali sigurno razmotava!!! Pocinioce ostro kazniti!!!

lak

20.01.2021 14:00

Policija je jako brzo obavila posao.Svaka cast.