(VIDEO) ALEKSIĆ BIO STRASTVENI ARKANOVAC: Profesor glume optužen za silovanja režirao SVADBU VEKA!

Autor: Republika

Vesti

18.01.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mika Aleksić, reditelj koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, bio je, kako se saznaje, strastveni Arkanovac.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miša Aleksić

On je 90-ih godina bio član Stranke srpskog jedinstva (SSJ) Željka Ražnatovića Arkana.

Da je i Ražnatović, osnivača i komandanta paravojne jednice Srpske dobrovoljačke garde, imao poverenja u Aleksića govori činjenica da je bio kandidat SSJ za narodnog poslanika 1993. kao i  šef propagandnog tima u izbornoj kampanji te partije.

Osim toga, ovaj profesor glume koji je optužen za silovanja, snimao je i režirao "svadbu veka" pevačice Svetlane Ražnatović i Arkana. Aleksić je svadbu snimao sa pet pokretnih kamera, što je u to vreme bilo nezamislivo. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala, od kojeg je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

- Vraća mi se film iz prošlosti. Mika Aleksić vatreni Arkanovac. Strahovito mu je imponovala moć koju je donosila blizina "komandanta". Smenjivali smo se u montaži u ceentru. Ja sam dovršavao "Vidimo se u čitulji", a on montažu Cecine i Arkanove svadbe koja se prodavala na kisocima - napisao je na Tviteru režiser Janko Baljak.

Inače, Aleksićevu školu pohađala je i ćerka Ražnatovićevih - Anastasija koja je izjavila da je zgrožena onim što je saznala.

- Kao neko ko je kao dete kratko pohađao tu školu, malo je reći da sam užasnuta i zgranuta. Podrška hrabroj Mileni i svim devojkama koje su prolazile kroz ovu golgotu - napisala je Anastasija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading