OVAKVOG GA NISMO ZNALI: Isplivala fotografija RATKA MLADIĆA u zagrljaju ĆERKE!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

16.01.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nežno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ratko Mladić

Jedan od tviteraša objavio je fotografiju Ratka Mladića, bivšeg komandanta Vojske RS, sa čerkom Anom koja je izvršila 1994. godine navodno izvršila samoubistvo koja je izazvala niz komentara.

RepublikaFoto: Printskrin/ Kurir
Ratko Mladić sa ćerkom Anom

Jedan od komentara na Tviteru bio je:  "Ana, jedna od najboljih studentkinja medicine, bila je miljenica svog oca Ratka Mladića. A onda je 24. marta 1994. godine uzela očev najdraži pištolj i u porodičnoj kući izvršila samoubistvo.

RepublikaFoto: Printskrin/ Kurir

Haški optuženik i general VRS tvrdi da odgovornost za smrt njegove ćerke ide sa srpske strane, a ne muslimanske. Mladić je smatrao da je 1994. njegovu ćerku Anu (24) ubio neko „sa srpske strane“, ali da to nije nekadašnji komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan, kako se nedavno pisalo! To za Kurir svojevremeno otkriva generalov sin Darko Mladić.

"Ono što se skoro pisalo, uključujući i to da je Arkan bio umešan, nije tačno. Sad kad smo baš pričali o tome, rekao je da nije Arkan umešan u to. Nije Arkan sigurno. To mogu da vam kažem. On smatra da je to došlo sa srpske strane. To što su pričali da je Srebrenica njegova osveta lična zbog toga - nije tačno. On za to nikada nije ni smatrao odgovornim nikoga drugog osim nekoga sa srpske strane", rekao je tada Darko Mladić.

Da podsetimo jedan deo memoara Ratka Mladića biće posvećen i njegovoj ćerki, koja se, prema zvaničnoj verziji, ubila 24. marta 1994. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading