(FOTO) ISKRENO, NISAM VEROVALA! PRESREĆNA SAM! REPUBLIKA DRŽI REČ - Dodelili smo sedišta našim čitaocima!

Autor: Republika

Vesti

15.01.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odluka bi bila prava da nagradite nekog auto sedištem biće baš strava. Svako ko dete ima dobro zna da beka mora biti osigurana, u vožnji, udobnost i sigurnost da joj pruži tome auto sedište služi. Volela bi čudo da se desi da sedište bude na našoj adresi. Našoj sreći ne bi bilo kraja, beka bi uživala u sedištu, a mi u ispijanju kafe i prelistavanju novina."

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
V.D. direktor Agencije za bezbednost saobraćaja uručuje sedište čitateljki Srpskog telegrafa i Republike

Upravo zbog ovog komentara na zvaničnoj stranici Srpskog telegrafa na Fejsbuku naša čitateljka Aleksandra Rakić našla se među pet dobitnika nagradnog konkursa koji je naša medijska kuća organizovala u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Duško Pešić, v.d. direktor Agencije za bezbednost saobraćaja dodelio joj je ovaj vredan, ali svakako zaslužen poklon.

- Svakog meseca nam je jedno dete smrtno stradalo u saobraćaju, što je za nas koji se bavimo bezbednošću u saobraćaju poražavajuće. Najveća je odgovornost na roditeljima koji prevoze decu ne koristeći sedišta za decu i pojas - rekao je Pešić, dodajući da je isto tako važno obučiti i zdravstvene radnike o značaju pravilne upotrebe sedišta.

- Vrlo je važno da se dete sa dva dana ili pet dana ili sa mesec dana prevozi u odgovarajućem sedištu, okrenuto u smeru suprotnom od smera vožnje, da roditelji vode računa kako su dete smestili u sedište, da li je dete bezbedno - rekao je Pešić.

Sa druge strane, Rakićeva za Republiku priznaje da do samog kraja nije verovala da će upravo ona dobiti nagradu.

- Sedište nam je baš bilo potrebno jer smo nedavno dobili bebu! Nadala sam se, ali zaista nisam mislila da ću dobiti nagradu. Od srca vam hvala, zaista će nam značiti - poručila je naša čitateljka.

Ostalim dobitnicima naša medijska kuća poslaće sedišta na kućnu adresu.

 

Jedinstvena prilika! Delimo čak 5 auto-sedišta! Srpski telegraf i portal Republika u saradnji sa Agencijom za... Posted by Srpski Telegraf on Wednesday, December 30, 2020

 

Pobednici nagradnog konkursa Srpskog telegrafa i Republike

Ivana Marinović - 722 - lajkovi

Ana Petković - 637 - lajkovi

Marijana Radovanović - 324 - lajkovi

Vera Aćimović - komentar (izbor redakcije)

Aleksandra Rakić - komentar (izbor redakcije)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading