(HIT FOTO) TEŽAK SNOB! Dok mu se stranka raspada, LUTOVAC SE ŠEPURI! Drže mu kišobran, a PADAVINA NIGDE

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zar Demokrate zaista misle da će neko da glasa za njih, ako im se lider ovako ponaša? AKo uopte znaju ko im je prvo lice stranke, za početak.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio-televizija Vojvodine
Zoran Lutovac

U Beogradu su održani politizovani protesti pod etiketom brige o zagađenosti vazduha u prestonici. Naravno, tu su se našli i predstavnici oronule opozicije, željni svakog sekunda pažnje, kako ih narod ne bi zaboravio.

"Pobednik" protesta bio je Zoran Lutovac, predsednik DS-a, odnosno jednog njenog dela, koji dobar deo članstva ne priznaje. Čovek koji je sebi dozvolio da ga pobedi Branislav Lečić na stranačkim izborima je napravio svojevrsan gaf koji će se prepričavati naširoko.

Lutovac je umislio da je neki vrlo bitan, te se ponaša poput nekog grofa, barona, markiza, dona, šetajući se ulicom uz pratnju koja mu drži kišobran.

Bizarno je pre svega što nije bilo padavina u tom trenutku, mada je sve bilo zavejano snegom. Dokaz koliko pripadnici opozicije uživaju u svojim lažnim odrazima u ogledalu. 

RepublikaFoto: Republika

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading