BAŠ NA BOŽIĆ PROGLAŠAVAMO POBEDNIKE! Oni su osvojili auto-sedišta u nagradnom konkursu Republike i Srpskog telegrafa

Autor: Republika

Vesti

07.01.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala svima koji su učestvovali!

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Čitaoci Srpskog telegrafa i portala Republika Ivana Marinović, Ana Petković i Marijana Radovanović osvojili su auto-sedišta u nagradnom konkursu koji je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja organizovala naša medijska kuća.

Njihovi komentari na zvaničnoj stranici Srpskog telegrafa na Fejsbuku osvojili su najviše lajkova, što im, prema propozicijama, donosi vredne nagrade. Do nedelje, 3. januara u 14 časova, do kada je trajao nagradni konkurs, komentar Ivane Marinović ispod posta na našoj stranici imao je 722 lajka, komentar Ane Petković 637, dok je komentar Marijana Radovanović sakupio 324 lajka.

 

 

Što se pak tiče preostala dva auto-sedišta, koja dodeljujemo čitaocima sa najinteresantnijim komentarom, urednički kolegijum Republike i Srpskog telegrafa odlučio je auto-sedišta dodeli Veri Aćimović i Aleksandri Rakić.

Molimo pobednike da nam se jave na mejl adresu redakcija@republika.rs i ostave svoju adresu i kontakt telefon, kako bi precizirali detalje oko isporuke auto-sedišta.

Hvala vam što čitate Srpski telegraf i Republiku.

Pobednici nagradnog konkursa Srpskog telegrafa i Republike

Ivana Marinović - 722  - lajkovi

Ana Petković - 637 - lajkovi

Marijana Radovanović - 324 - lajkovi

Vera Aćimović - komentar (izbor redakcije)

Aleksandra Rakić - komentar (izbor redakcije)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading