VOJVOĐANSKI AUTONOMAŠI I AUTOŠOVINISTI UDARILI NA CRKVU: Portal privržen MARINIKI TEPIĆ nazvao SPC FAŠISTIMA!

Autor: Republika

Vesti

06.01.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumanuti stavovi promovišu se na portalu, kako oni sebe nazivaju, građanske Vojvodine "Autonomija".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Hram Svetog Save

Stavovi opozicionih medija prevazilaze svaku meru. U želji da se na svaki mogući način domogu pažnje javnosti, iznose tvrdnje koje prevazilaze razum.

Portal "Autonomija" koji sebe smatra građanskim, poznat je po tome da podržava Mariniku Tepić, najpoznatiju opozicionarku u Srbiji, koja se iznova i iznova svojim gafovima obruka pred očima javnosti.

Već u samom imenu sajta se naslućuje šta im je namera: obezvređivanje svega vrednog u Srbiji, uprkos tome što nisu u pravu sa željom da se Vojvodina odvoji od Srbije. Pošto srpska država ne može da postoji bez crkve, koja je kičma našeg nacionalnog identiteta, udarili su na nju i to najniže moguće.

U tekstu autora Bojane Vatić se SPC naziva fašistima, odnosno u naslovu stoji na antifašizam i crkva ne mogu jedno bez drugog. 

Foto: printscreen
Naslov teksta

U stilu njihove muze Marinike Tepić, iskopali su sami sebi rupu pod nogama, blaćenjem najvažnije institucije srpskog roda. Ko god ima ove stavove ne može da očekuje podršku među narodom, kome ne pada na pamet da glasa za takav bezbožnički soj. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading