Ivan Ivanović postaje novi Milovan Brkić: Plasira vesti iz nesvesti i pravi ogromnu štetu

Autor:

Vesti

02.01.2021

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Vukašin Obradović žestoko je napao Ivana Ivanovića na društvenoj mreži Tviter navodeći da voditelj televizije Nova pravi ozbiljnu štetu srpskom novinarstvu postajući novi Milovan Brkić.

RepublikaFoto: instagram.com/veceivan
Ivan Ivanović

Ovaj sukob započeo je najpre Ivan Ivanović koji je u jednom svom postu direktno pokušao da ponizi Obradovića pišući za njega da on "smatra da se bavi novinarstvom" i u jednom podrugljivom tonu poručio mu da ne kuka drugim novinarima "što ga dira".

Obradović je na ovaj podrugljiv ton uzvratio žestoko. Ali ne na način kako to radi Ivan Ivanović. Bez namere da se ruga i podrugljivo izražava, jednostavno je kvalitet njegovog rada uporedio sa radom Milovana Brkića, urednika magazina "Tabloid".

RepublikaFoto: youtube.com/Centar - zvanični kanal
Milovan Brkić

Inače, Milovan Brkić je poznat po tome što se u njegovom listu objavljuju inoformacije iz nesvesti. Ne vesti koje su lažne, neistinite ili prenaduvane, nego sadržaj koji nema veze sa stvarnošću. Tako se u ovim maštovitim novinama može pročitati da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić homoseksualac, perverznjak, da je teško bolestan i da će uskoro umreti. 

Interesantno je i to što je Milovan Brkić u svojim gostovanjima tokom prošle godine na raznim alternativnim, bolje reći "podzemnim" televizijama na internetu, govorio o tome kako će Vučić zbog raka preminuti u septembru. Samo ovaj medijski poslenik, ako tako nešto može da se kaže za njega, ne navodi koje će se godine to desiti.

 

Obradovićeva opaska o Ivanu Ivanoviću čini se potpuno ispravnom jer se ovaj "novinar" televizije Nova služi istim taktikama i pokušava da plasira neverovatan sadržaj kako bi naudio predsedniku Srbije i institucijama u našoj zemlji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading