Ružić: Izbori u prvom kvartalu 2018.

Autor: Tanjug

Vesti

11.11.2017

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SPS Branko Ružić očekuje da beogradski izbori budu održani u prvom kvartalu sledeće godine i navodi da će odluka o načinu izlaska na te izbore biti doneta u dogovoru sa koalicionim partnerom, Srpskom naprednom strankom.

RepublikaFoto: Tanjug
Branko Ružić

- Očekujem da beogradski izbori budu u prvom kvartalu sledeće godine, mislim da je to realan termin i očekujem da strateško partnerstvo izmedju SNS i SPS u Beogradu ponovo pokaže rezultat i afirmiše sve što je urađeno u prethodne tri i po godine - rekao je Ružić gostujući na RTS.

Upitan da li to partnerstvo podrazumeva i kandidata SPS za gradonačelnika, Ružić ističe da je suštinska stvar da se opredeli model koji će dovesti do toga da građani nakon izbora dobiju stabilnu vlast predvođenu SNS i SPS, a da još nema odluke o tome koji će to model biti.

- To ćemo dogovoriti sa koalicionim partnerom, SNS - rekao je Ružić.

On je naveo da je kadrovski potencijal SPS "i dalje nesporno jak" i da ta stranka ima "plejadu političkih asova koje može da kandiduje na odgovorne funkcije", te da socijalisti razmišljaju i o aktuelnom ministru energetike Aleksandru Antiću, koji je svojevremeno bio predsednik Skupštine grada, i o Milutinu Mrkonjiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

11.11.2017 20:17

Neka, samo polako neka se kuvaju na tihoj vatri.