KONAČNO! HRVATI POSLE ZEMLJOTRESA SKIDAJU KAPU VUČIĆU! Uputili mu više hiljada poruka, a evo šta u njima piše!

Autor: Objektiv, Republika

Vesti

29.12.2020

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Srbija spremna da pruži "tehničku, finansijsku i bilo koju drugu" pomoć Hrvatskoj posle zemljotresa koji je oko podneva pogodio tu zemlju, a građani su ubrzo nakon te vesti preplavili internet pozitivnim komentarima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ

Više od 2.000 komentara osvanulo je večeras na Fejsbuk stranici portala Index.hr, jednog od najpopularnijih sajtova u Hrvatskoj.

- Svaka čast gospodine Vučiću. Ovo su trenuci u kojima se prepoznaju ljudi dobre volje - glasi jedan od komentara.

Čak i oni građani Hrvatske koji otvoreno priznaju da ne vole Vučića iskazali su veliko poštovanje i zahvalnost predsedniku Srbije jer je spreman da pruži pomoć hrvatskom narodu onda kada mu je ona najpotrebnija:

- Izjava zaista deluje iskreno. Ja ga ne gotivim, ali ne treba u svemu tražiti samo negativne stvari- napisao je jedan "tviteraš".

U moru pozitivnih komentara našle su se i reči zahvalnosti celom srpskom narodu:

"Svaka čast susjedima, sama gesta je dobra", "Gospodine Vučiću, hvala Vama kao predsjedniku Srbije i srpskom narodu…".

Podsetimo, danas je centralni deo Hrvatske pogodilo nekoliko stravičnih zemljotresa, a posebno razoran bio je potres snage 6,3 stepena po Rihteru u kom su najgore prošli Petrinja i Zagreb.

 
Zemljotres se, osim u Hrvatskoj, osetio u ukupno 11 zemalja regiona. Prema nezvaničnim informacijama, u selu Majske Poljane kod Gline poginulo je petoro Srba.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading