Još jednom potvrđena izreka "lažeš kao Marinika"

Autor:

Vesti

28.12.2020

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav strašan licemer i lažov! Marinika Tepić uporedila je sebe sa Dritanom Abazovićem, poručivši sa televizije N1 da između njih ima mnogo sličnosti, ali i jedna velika razlika: Srbija je zemlja koja je u hibridnom sistemu i sa diktatorskim režimom, a Crna Gora to nije. I zato, valjda, zaboga, nju i njene partijske drugove narod ovde neće ni da vidi, a kamoli glasa za njih, dok je, eto, u Crnoj Gori režim Mila Đukanovića praktično pao s vlasti.

RepublikaFoto: youtube.com/Lični stav
Marinika Tepić

Lepo zvuči, ali samo za one koji slepo veruju Mariniki i ne potrude se da provere koliko je bezočno slagala. Ne u svojim političkim ocenama, o tome neka misli ko šta hoće, već u tome što je, pozivajući se na poslednji godišnji izveštaj Fridom hausa, Srbiju svrstala u kategoriju zemalja sa hibridnim režimima, dok Crna Gora tu navodno nije. A da joj je iole stalo do istine lako je mogla, čak i običnom pretragom na Guglu, da proveri i vidi da su i Srbija i Crna Gora svrstane u istu kategoriju država. To, zaista, jeste ona sa hibridnim režimima, međutim, uz Srbiju u njoj je i Crna Gora, i to su obe države ove godine, istovremeno tamo svrstane.

Ali, šta uostalom očekivati od žene kojoj su se od koka nosilja na vojnom imanju u Moroviću priviđali zasadi marihuane... U odnosu na to, ovo možda još i nije tako strašno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading