SARAPA ZAPUŠIO USTA MLAĐI ĐORĐEVIĆU I ĐILASU! PEĆINA ZLA I MRŽNJE: Stanište Mlađana i svih nosilaca lažnih značaka stranih i domaćih službi

Autor: Republika

Vesti

20.12.2020

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Novog jutra" na Pink TV Predrag Sarapa odgovorio je pismom kumu tajkuna Dragana Đilasa Mlađi Đorđeviću.

RepublikaFoto: ALO/Pink TV
Predrag Sarapa o Mlađi Đorđeviću

Pismo sa naslovom "PEĆINA ZLA I MRŽNJE Stanište Mlađana i svih nosilaca lažnih značaka stranih i domaćih službi" prenosimo u celosti: 

- Niko nije bezgrešan osim idiota kojima jedino preostaje da recikliraju nešto što i nije rečeno. Portalčić u vlasništvu nosioca  značke strane obaveštajne službe, kuma najbogatijeg građanina Srbije koji je bio siromašan dok nije postao direktor narodne kancelarije i tako dalje reciklira i emituje snimak jedne humorističke emisije. Drago mi je da su shvatili da oni ne mogu da se menjaju jer su isuviše zatucani u mržnji koja kulja iz njih. 

Drago mi je da su shvatili da se nisam nikome prodao i da radim svoj posao dok me trpi poslodavac, a na svu sreću sa njima nemam ništa. Život nekome majka a nekome maćeha. Da je drugačije ne bi valjalo. Smešne reakcije portalčića koji pokušava ponovo nešto sto nije prošlo predstavlja idiotizam ravan onome da će svaki građanin Srbije dobiti hiljadu dolara ili idiotizam nošenja lažne značke tajne ruske službe. I Tadić je shvatio ko mu je bio savetnik Đorđević. Samo to još da shvati i sam Mlađan. Jeste Mlađan ali je tužan kao Starac Fočo od stotinu ljeta. 

Tužan je pokušaj emitovanja nečega što je vađeno u montažama bolesnika iz konteksta veoma dugo jer nisu vični montažama. Ono što je stvarno rečenoi nije objavljeno. Na to smo navikli i potpuno je jasno da neovlašćeno montiranje i objavljivanje izvan konteksta podleže krivičnoj odgovornosti. O tome će se brinuti moji advokati. Želim samo da poručim portalčićima u službi manijaka samonabeđenih i samoobožavanih da pokušaji primitivne diskreditacije ne prolaze.

Lažni ruski saradnik FSB Mlađan Đorđević može samo da mrzi sebe zbog preambiciozne namere da postane bitan politički činilac.

 

Svaka budala dođe na svoje mesto govori naš narod. A to da Vučić nije Vučić iz 1994 godine je tačno. Nisam ni ja više naivan da poverujem u dobre namere takvih prevaranata. Prevaranti koji varaju sami sebe nama mogu doneti samo zlo. To je diktatura o kojoj treba govoriti.Zbog toga portalčiću Đilasovog Mlađana mogu da poručim samo da se okite značkama stranih službi i da nastave da navijaju neuspešno za propast Srbije.

Na kraju veliki pozdrav za hrabrog mladog predsednika DSS Jovanovića koji je najbolje opisao o kakvim se ljudima radi. Za Vas je Kosovo izgubljeno da bi došli na vlast i ponovo krali i bogatili se. Jadna i kukavička politička sačekuša. Budale se ne menjaju jer su petrifikovani (okamenjeni) u svom kamenom dobu u pećini zla i mržnje. Priznajte makar nešto Vučiću da je uradio dobro i pašće Vam kamen sa srca punog mržnje. Evo ako sam se ja prodao to znači da nisam krao. Mala i preogromna razlika između mene i Vas MLAĐANI I DRAGANI - napisao je Sarapa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading