NOVO REAGOVANJE POLICAJCA SLOBODANA KURIBAKA: Nemam nikakve veze sa "kavačkim klanom"

Autor:

Vesti

10.12.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac Slobodan Kuribak ponovo se obratio Srpskom telegrafu, reagujući na naše tekstove. Njegovo reagovanje prenosimo u celini.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

"S obzirom na to da ste na svom portalu Republika dan pre objavljivanja štampanog izdanja i u dnevnom listu Srpski telegraf:

U broju od 19. 11. 2020. godine objavili bez mog znanja i dozvole ponovo fotografiju na kojoj se nalazim i članak na strani 2 i 3 pod naslovom "Policija 'kavčanima' dala spisak 'škaljaraca'"

U broju d 20. 11. 2020. godine objavili ste članak "Policija čistila tržište droge za 'kavčane'", u kome je opet pomenuto moje ime

U broju od 21-22. 11 2020. u članku "Srpski telegraf trese policiju" takođe ste objavili neistine o meni

U broju od 28-29. 11. 2020. u članku "Šef MUP heklerom čuvao 'kavčanina'", te u broju od 5-6. 12. 2020. u članku "Paklena osveta 'škaljarskog klana': za dlaku sprečeno ubistvo u Podgorici"

u skladu sa članom 83 Zakona o javnom informisanju i medijima, zahtevam da odmah objavite moj odgovor na sve navedeno u istim medijima i na istim mestima na kojima ste navedeno objavili.

Apsolutna je vaša izmišljotina da sam bilo kada sarađivao s bilo kojim kriminalnim klanom i da sam suspendovan pod sumnjom za bilo kakvu saradnju ili podršku tzv. kavačkom klanu, pa je samim tim apsolutna neistina i tvrdnja da sam tobož "preleteo u suprotstavljeni klan".

Takođe je i potpuna neistina da sam, kao policajac-saradnik "kavčana", bio smešten u "štek-stanu" u Belvilu, šta god to značilo.

Koliko god da ponavljate ove neistine o meni one neće postati istina, ali što ih više puta ponavljate, to će i vaša odgovornost za štetu koju trpim biti veća, kao i za dalje ugrožavanje moje bezbednosti."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading